Ivanhoe Tröja Tage FZ Forest Green

Ivanhoe Tage FZ är en rejäl ylletröja med hel dragkjedja. Kan användas som ylletröja eller lätt jacka. Ribbstickad i lammullsblandning för känsla, styrka och passform. Forest Green är verkligen mustigt skogsgrön utan att bli skrikig. Hög krage, kraftig dragkedja, logo i kanvas på vänster ärm. Inga sidfickor.

Ribbstickningen ger denna ylletröja från Ivanhoe of Sweden en följdsam och lite elastisk passform.

Normal, töjbar passform.

Användningsområde: En skön, snygg och rejäl ylletröja som passar lika bra på golfbanan, i båten, på skidsemestern som till vardagsplagg. Samtidigt är den snygg nog att platsa i riktigt fina sammanhang, om man vill det.

Material: 80% lammull, 20% polyamid

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.

Miljöinformation: Lammull är en mycket mjuk, men också svag ullfiber. För att råda bot på detta stickar Ivanhoe of Sweden lammullströjor med en inblandning av 20% polyamid. På så vis uppnås högre slitstyrka och längre livslängd på plagget. Garnet är spunnet och färgat av italienska Lanerossi som är certifierade under Oeko-Tex 100

895 kr

716 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.