Ivanhoe Tröja Tristan Light Grey

Ivanhoe Tristan är en grovt stickad mönstrad ylletröja för kalla dagar. Tillverkad av en mjuk och skön lammullsblandning ger denna ylletröja ett klassiskt, rejält och robust intryck kombinerat med komfortabel känsla. Light Grey med stickat mönster på bröst och rygg. Ärm i solitt grå. Klassisk tjock rundhals, typ fiskartröja. Ribbstickade ärmmuddar, logo i kanvas långt ner på vänster ärm. Stickad i 8 gauge, vilket innebär en grov känsla.

Lammullen har blandats upp med 20% polyamid i denna ylletröja för att öka slitstyrkan och passformen. Samtidigt behåller man lammullens mjuka och behagliga känsla.

Normal passform

Användningsområde: En riktig tjocktröja som kan passa till mycket. Samtidigt är den snygg nog att platsa i riktigt fina sammanhang, om man vill det.

Material: 80% lammull, 20% polyamid

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.

Miljöinformation: Lammull är en mycket mjuk, men också svag ullfiber. För att råda bot på detta stickar Ivanhoe of Sweden lammullströjor med en inblandning av 20% polyamid. På så vis uppnås högre slitstyrka och längre livslängd på plagget. Garnet är spunnet och färgat av italienska Lanerossi som är certifierade under Oeko-Tex 100

795 kr

676 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.