Aclima Sport-BH HotWool Sports Top

Mycket varm sport-bh i ullfrotté

Aclima HotWool Sports Top är en riktigt varm sport-bh i ullfrotté. Detta är en av de varmaste underkläderna på marknaden och Norska försvaret använder samma kvalité. Black, svart med orange Aclima-logo mitt i vecket. Resår nertill. Brottarrygg som ger både värme och stöd. Ullfrotté på insidan gör den mjuk och värmande.

Merinoullen är här uppblandad med andra fibrer för att ge en tjockare, mer isolerande känsla och samtidigt en slitstyrka som är över det vanliga.

Normal passform men små i storlekarna.

Användningsområde: Ullen har en förmåga att värma fast den blir fuktig och detta är ett plagg för dig som är aktiv under bistra och kalla förhållanden.

Material: Aclima HotWool. 230g/m2 20,5 micron

86% polyamid 14% elestan Foder: 65% merinoull 20% polyester 15% polyamid

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

500 kr  • Finns i lager
  • Betala med Payson eller Swish
  • Vi skickar spårbart med PostNord
  • Fast frakt 49 kr
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Ingen faktura- eller expeditionsavgift