Smartwool Sport-BH Support Bra -Black

Svart sport-bh med bra stöd

Smartwool Support Bra är en påkostad och välgenomtänkt sport-bh. Kuporna är fodrade med mjuk och skön merinoull, och yttermaterialet är i Smartwools slitstarka PHD ullblandning. Black är helt svart med en Smartwool-logo på vänste kupa.

  • Breda justerbara axelband, som kan korsas.
  • Välutformade kupor
  • Elastiskt band i nedankant

Ullen tar inte upp svettlukt på samma sätt som andra material. En perfekt BH för sport och aktivitet när lite extra support behövs!

Normal passform

Användningsområde: Sport och aktivitet

Material: Yttertyg: 45% Merino, 51% Nylon, 4% Elestane. Foder i kuporna: 75% Merino, 25% Polyester. Foder i sidorna: 84% Polyester, 16% Elestane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 30 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

800 kr

400 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.