Devold of Norway Trosor Hiking Woman Hipster -Chilli

Röda trosor i merinoull anpassade för vandring

Devold Hiking Woman Hipster är en helt och hållet anpassad trosa för vandring. Tight passform, flata sömmar på rätt ställen och ventilationspaneler på sidorna tillsammans med supermjuk merino gör att Den Norske Turistforening rekomenderar dessa plagg. Lagom varma för året om bruk. Chilli är fräscht röda med sidopaneler i mesch.

  • Vandrings trosor
  • Rekommenderas av Den Norske Turistforening
  • 100% merinoull

Denna kvalité på merinoull har god isoleringsförmåga samtidigt som ullen reglerar kroppstemperaturen med bra ventilation. Plaggen sitter behagligt kroppsnära och de platta sömmarna och stretchpanelerna gör de optimala när du vandrar och bär ryggsäck.

Slim fit.

Användningsområde: Vandring, men även paddling, klättring eller andra aktiva äventyr.

Material: 100% merinoull i både tyg och mesch. 190 g/m2, 18,7 micron som är supermjukt.

Skötselråd: Går bra att tvätta i 40 grader skontvätt, men testa gärna först att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Devold använder Woolmark-märkt merinoull från certifierade och mulesing-fria uppfödare på Tasmanien. Man handlar i råvaran ull, och inte i färdigt garn, vilket gör att man har full koll på hela kedjan. All färgning och kemikalier i tillverkningsprocessen är certifierade under Oeko-Tex. Tillverkad i Litauen

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.