Icebreaker Underställströja Wmns 200 Oasis LS Crewe NIGHTFALL

Gröngrå mörk varm underställströja i 100% merinoull.

Icebreaker Underställströja Wmns 200 Oasis LS Crewe NIGHTFALL är från populära bas-underställ. Oasis är underställströjan som borde vara första ylleplagg i allas garderob. Rundhals som är lite högre i nacken, långa ärmar och tight passform. NIGHTFALL är grå grön med en dragning till perolium i nyansen. Perfekt som förstalager höst-vinter och vår. Skuldersömmarna är satta offset för att inte skava. Lite längre i ryggen för att undvika glipa.

  • Lagom varm
  • Platta sömmar som inte skaver.
  • Hög nacke, långa ärmar.

Ull är ett levande naturmaterial som anpassar sig efter din kroppstemperatur. Merinoull tar inte upp kroppsodör och svettlukt på samma sätt som ett syntetmaterial gör. Ull innehåller mycket luft och har stor förmåga att binda fukt utan att kännas blöt, vilket gör att den kan alstra stora mängder värme och värma skönt även om den blivit fuktig.

Avdelning: Dam Underställströja

Normal i storlek men tight fit. Vikt: 250 g i minsta storleken

Användningsområde: Vinteraktiviteter eller vardag. Snygg nog att bäras som vanlig tröja själv.

Material: Icebreaker Bodyfit Lightweight, 200 g/m2 100% jerseystickad merinoull.

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få 20% rabatt. (Dras i kassan)

899 kr

719 kr  • Finns i lager
  • Betala med Payson eller Swish
  • Vi skickar spårbart med PostNord
  • Fast frakt 49 kr
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Ingen faktura- eller expeditionsavgift