Kari Traa Underställströja Rose H/Z Blush

Välsittande vinröd-rosa underställströja med hög krage

Kari Traa Rose H/Z är en snygg underställströja verkligen sticker ut. Med ett mönster som inspirerats av norskt konsthantverk är detta en snyggare underställströja med tajt passform för den som vill vara fin under. Perfekt plagg i pisten, spåret eller utanför. Lagom tjocklek för fjällen eller alperna. Blush är vinröd i basen, med fint jaquardstickat snöflingemönster i rosa. Ribbstickade mörkare sidopaneler i lite tunnare merinoull. Chockrosa platta sömmar som inte skaver, och som bryter av de neutrala tonerna på ett snyggt sätt.

  • Hög krage
  • 4-vägs stretch.
  • Feminin skärning

Merinoullen är mjuk och skön mot huden, och ofta räcker det med att vädra under natten utanför stugan då och då, så håller sig plagget fräscht dag efter dag i backen.

Tajt Passform

Användningsområde: Skidsemester, vinteraktiviteter, eller för den som vill vara fin under en kulen vintervardag.

Material: 240 g/m2 - 180 g/m2 100% superfin merinoull 19,5 micron.

Skötselråd: Går bra att tvätta i 30 grader skontvätt, men testa som sagt gärna att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Merinoullen i underställen från Kari Traa är dokumenterat mulesing-fri. Genom att man inte behöver tvätta stället så ofta sparar man på miljön.

849 kr

679 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.