Aclima Underställströja Lars Monsen Anárjohka Polo w/zip Man

Underställströja i merinoull med finurliga detaljer

Aclima Lars Monsen Anárjohka Polo w/zip Man är den norska vildmarkskarlens bestämda uppfattning om hur den bästa underställströjan för äkta friluftsfolk bör se ut. Jet Black är ingalunda mossig utan färgstark och riktigt snygg. Varför inte, man vill väl inte gömma sig i skogen? Förutom exceptionell kvalité har Monsen lagt till ett par finesser som skiljer denna tröja från andra: Ribbstickning i sidan för bättre passform, bröstficka och ögla för upphängning av kompass eller dyl. samt en praktisk hank för att enkelt kunna hänga långkallingarna på tork. Halskragen är hög med kedjan djup för att underlätta ventilering. Bakom kedjan ligger en isolering för att den inte skall kyla mot bröstet.

Underställströjan bygger på Aclimas WarmWool dito och är medeltjock. Vi kan inte nog betona merinoullens funktionella betydelse i plaggen närmast kroppen, såsom dess antibakteriella egenskaper, dess värmereglerande förmåga eller ullens egenhet att värma fastän den har blivit blöt.

Normal passform, stretchiga paneler på sidan.

Användningsområde: Äventyr och expeditioner. Tänk på att vardagen också kan vara ett äventyr.

Material: Aclima WarmWool. 100% merinoull i 200g/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

1 050 kr

315 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.