Kari Traa Leggings Rose Pant Nav

Riktigt snygga och välsittande havsblå leggings i merinoull

Kari Traa Rose Pant är ett par snygga leggings som trots att den är neutral i färgerna verkligen sticker ut. Nav är havsgrön i basen, med fint jaquardstickat snöflingemönster i blått. Ribbstickade mörkare sidopaneler i lite tunnare merinoull. Turkosa platta sömmar som inte skaver, och som bryter av de neutrala tonerna på ett snyggt sätt.

  • 4-vägs stretch
  • Revärer i tunnare merino
  • Lagom tjocka för alpin utförsåkning.

Med ett mönster som inspirerats av norskt konsthantverk är detta ett par snyggare leggings med tajt passform för den som vill vara fin under. Perfekt plagg i pisten, spåret eller utanför. Lagom tjocklek för fjällen eller alperna. Merinoullen är mjuk och skön mot huden, och ofta räcker det med att vädra under natten utanför stugan då och då, så håller sig plagget fräscht dag efter dag i backen.

Tajt Passform

Användningsområde: Skidsemester, vinteraktiviteter, eller för den som vill vara fin under en kulen vintervardag.

Material: 240 g/m2 - 180 g/m2 100% superfin merinoull 19,5 micron.

Skötselråd: Går bra att tvätta i 30 grader skontvätt, men testa som sagt gärna att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Merinoullen i underställen från Kari Traa är dokumenterat mulesing-fri. Genom att man inte behöver tvätta stället så ofta sparar man på miljön.

749 kr

637 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.