Aclima Balaklava Warmwool Damson Children

Vinröd balaklava för barn, i mjuk merinoull.

Aclima Balaklava Warmwool C är riktigt skön under de kallaste utedagarna. Barn kan ha svårt att känna när det börjar bli för kallt om kinderna, med denna klarar dom även de kallaste skid-dagarna. Damson är mjukt vinröd, med logotyp på sidan.

  • Håller barnet varmt!
  • Får plats under hjälm
  • Kliar inte!

WarmWool är Aclimas populäraste material. Specialbehandlad merinoull gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även WarmWool när det är fuktigt. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.

Normal passform, 33 gram (M)

Användningsområde: En Balaklava är perfekt för en heldag i backen, på isen eller i skogen.

Material: Aclima WarmWool 200g/m2. 20,5 micron. 100% Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

200 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.