Om oss

YLLE.NET ÄR EN WEBSHOP MED STRUMPOR OCH ACCEOARER I ULL SOM SPECIALITET

Vi har goa raggsockar, funktionella vandringsstrumpor, snygga ullstrumpor för vardag och jobb, låga och högre träningsstrumpor som inte stinker och skidstrumpor perfekta för din pjäxa. Vi har även mysiga tofflor i ull.

Vem är jag som står bakom ylle?

Som ung och äventyrsugen arbetade jag som ”rouse about” down under. Det var jag som tog hand om ullen efter att den klippts av från fåren. Jag bodde i Australien och jobbade med ett kringresande fårklipparlag. Vi åkte från gård till gård och skördade ull.

Jobbet var hårt, smutsigt och stressigt men trots det kom jag att älska ylle.

Varje gång jag tar på mig ett ylleplagg blir jag övertygad på nytt. Tryggt. Gediget. Rätt. Ullen är både värmande och svalkande på samma gång. En känsla av äkthet och naturlighet infinner sig hos mig. Jag har alltid ylle närmast kroppen, det ger en bra bas. Det må vara inför en vandring, en stressig dag på jobbet eller en försommarfest med vännerna. Duktiga designers och moderna tekniker gör det möjligt att tillverka snygga, välskurna och underbara plagg av ylle. Från den tunnaste, svalaste t-shirt till den finaste klänning, eller den varmaste tjocktröjan. Långt från barndomens kliande kofta.

 

Med ylle.net vill jag få andra att uppleva känslan av ull. 

Vi är ull-specialister som lever som vi lär. Under många år erbjöd vi även kläder, som underställ och ytterplagg i ull. Sedan våren 2023 fokuserar vi på accessoarer och strumpor, i olika sorters fantastisk ull, bla. merinoull som är helt kli-fri. Du hittar även smarta tips och råd om hur du sköter dina ylleplagg på bästa sätt.

Välkommen att titta runt i butiken!


Jessica Antonsson

Webbshopen, ylle.net, samarbetar med mitt företag Fri Tid i Ängelholm AB. Företaget startade jag 2006 med en butik i centrala Ängelholm.