MJM - M.J. Michaelsen

MJM- Dansk design med stil.

Klassiskt huvudmode från anrikt dansk designhus.

Gubbkeps, flatcap, jaktkeps, kärt barn har många namn. Men storsäljaren Country är långt från det enda MJM - M.J. Michaelsen har att erbjuda. Företaget grundades redan 1829 och är idag Danmarks äldsta, mest exklusiva och klassiska hattmärke. Man följer även upp med passande halsdukar i merino- och lammull.

  • Hög kvalité
  • Klassiska tidlösa modeller
  • Unik design i lappteknik

Outstanding kvalité

MJM levererar en otroligt hög kvalité in i minsta detalj. Hattarna och kepsarna är verkligen välgjorda och sys i Italien. Vanligtvis är dom fodrade med satin på insidan och det skapar en lyxig och exklusiv känsla. Samtidigt ger den grova ulltweeden et robust och pålitligt intryck. 

Ren och träffsäker dansk design

Modellerna från MJM är enkla men genomtänkta i sin design. Inget onödigt tingel-tangel, bara rena linjer och hög kvalité på materialen. Detta skapar klassiska tidlösa hattar och kepsar som håller i många år. Dessutom är dom lätta att matcha, och passar snyggt på både ynglingar och gubbar!

Unik lappteknik

Genom att kombinera olika stuvbitar skapas varje keps och hatt unik i sitt slag. Man får en levande och personlig look. Inte två är 100% lika. Dock går alla åt samma nyanser, och matchar varandra. I Harris Tweed-serien används stuvbitar från handvävda ylletyger från Skottland. Dessa tyger ger MJMs flatcap en naturlig känsla utöver det vanliga.

Dessa klassiska hattar med sin unika twist är lika rätt på harjakten, som vid flugfiske-poolen eller på puben nere på byn.