Janus Strumpbyxa Babyull Ljusgrön

Janus  Strumpbyxa Babyull Ljusgrön är en skön och go strumbyxa för de minsta. Med "Babywool" relanserar Janusfabrikken sina klassiska mönster från 1970-talet. Strumpbyxan är tillverkad av miljövänlig mjuk och klifri merinoull som värmer barnet på ett behagligt och naturligt vis. Ljusgrön med stickat flätmönster som gör strumpbyxan stretchig och följdsam. Bred stickad resår i midjan, sockar i benavslut.

Merinoullen har flera unika naturliga egenskaper som barnen mår bra av. Skulle plagget bli blött fortsätter det att värma, och inte kyla som andra material kan göra. Ullen kan bära upp till 30% fuktighet utan att kännas våt. Ull innehåller dessutom mycket luft, vilket hjälper barnet med reglering av kroppsvärmen, året runt!

Dubbelstorlekar.

Användningsområde: Ett riktigt basplagg för varje ull-älskande unge!

Material: 75% merinoull
23% Polyamid
2% Elesthan

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Mår bäst av att lufttorkas, men kan torktumlas på svag värme.

Miljöinformation: Norska textilproducenten Janusfabrikken AS är certifierad under Oeko-Tex 100 standarden, vilket borgar för att kläderna är fria från skadliga ämnen som tungmetaller och formaldehyd.
Merinoullen kommer från säkrade mulesing-fria leverantörer och Janusfabrikken stöttar flera organisationer som motverkar mulesing.
Läs mer på Janus hemsida

139 kr

70 kr  • Finns i lager
  • Betala med Payson eller Swish
  • Vi skickar spårbart med PostNord
  • Fast frakt 49 kr
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Ingen faktura- eller expeditionsavgift