Hemmakläder i ull


Mjukisbyxor i merinoull för dam och herr

Jobbar du mycket hemifrån är relaxkläder i merinoull lättburet, mjukt och smidigt. Du kan kosta på dig att släppa klädkoden lite och bara glida i ett par sköna hemmabrallor och en skön hoodie. Väljer du plagg i merinoull får du dessutom naturmaterialets goda egenskaper på köpet.

Våra myskläder i ull är i mycket hög kvalité och är välsydda och snygga fritidskläder. Ett ledigare mode och en stil som andas ledigt leisure för hemmabruk. Vi har välkända varumärken som Aclima, Icebreaker och svenska Houdini. Kombinera och hitta en skön stil i miljöriktig merinoull.

  • Sweatpants i mjuk merinoull
  • Hoodies och sköna pullovers
  • Snygga underställ och t-shirts i merinoull

Sweatpants

Ja, vad skall man kalla detta universalplagg? Mysbyxor? Joggingbrallor, mjukisplagg, dagpyjamas? I vilket fall så har vi sköna mjuka sweatpants för både dam, herr och en del till barn. Sydda av mjuk naturlig merinoull, ofta med luddad skön insida. Vissa modeller med fotmudd, andra med praktiska fickor. Perfekt sköna för hemmahäng! Snygga nog för en snabb tur till affären.

Hoodies i merinoull

Perfekt sällskap till dina mjukisbrallor! Vi har modeller med stora och mindre hättor, enkla sidfickor eller känguruficka, sk kangaroo. En fleece i merinoull är många gånger ett perfekt alternativ till plast- och bomullströja. Ullen är, förutom mjuk och skön, antibakteriell och håller sig fräsch dag efter dag. Vi har flera kända varumärken, tex. Svenska Houdinis Alto serie. Lika fin passform som Houdini är kända för sedan tidigare.

Snygga underställ och sköna t-shirts

Ett underställ behöver inte gömmas under, speciellt inte när man är hemma, och prioriterar känsla och komfort! Lättburet, smidigt och mys-snyggt: höj mysfaktorn med en underställströja i riktigt hög kvalité. Merinoullen kommer att hjälpa dig reglera kroppstemperaturen och känns sällan varken för varm eller kall, mest sådär lagom.

Vare sig du är i stugan, på hemmakontoret eller i vardagen kan merinoullen bli dina favoritplagg. Prova, du kommer inte att bli besviken!