Handledsvärmare & Benvärmare


Vilka handledsvärmare i ull behöver du?

Behöver du toppa din stil, eller behöver du värme och komfort i träning och vardag. Vi har handledsvärmarna och benvärmarna du behöver!

Ett par stickade handledsvärmare eller benvärmare i ull kan ta din outfit till helt nya nivåer. En kul accessoar, en prick över i:et, eller bara ett väldigt skönt värmande plagg. Men det kan också vara ett värmeplagg för jobb, vardag och fritid. Vi har olika handledsvärmare för olika behov och olika ull, både merinoull och traditionell ull.

Vi har handledsvärmare för style och fashion, Wrist gaiters för träning och fritid och handledsvärmare för din vardag.


Style och fashion

Ett par snygga handledsvärmare till dam eller benvärmare lyfter vilken trist vinteroutfit som helst. Kombinera med jeans, leggings, grå och svarta vinterkappor eller varför inte en poncho? Våra fina handledsvärmare från svenska Ivanhoe matchar fint deras mössor och om du vill ha lite mer utstickande, testa våra roliga spanska med tumhål från Santacana Madrid! IVKO Woman har vackert mönstrade långa handledsvärmare och Bellanaturs strukturstickade och ornamenterade benvärmare finns i begränsad upplaga.

För träning och fritid

Aclimas Unisex Pulse Heaters handledsvärmare i merinoull hjälper dig skydda kroppsvärmen på de mest utsatta områdena, dvs där blodåderna ligger ytligt. Ett par handledsvärmare hjälper dig hålla värmen utan att du blir för varm. Använd vid vinterträning, vandring eller friluftsliv. Jättesköna vid fiske i kallt väderlag, med bra placerade tummhål. Merinoullen värmer fast det blivit fuktigt och du har fingrarna fria till pilleri-arbete. Inom friluftsbranchen kallas handledsvärmare ofta för wrist gaiters.

Handledsvärmare i vardagen

En handledsvärmare eller ett handledsstöd ger ökad värme och ökar cirkulationen i handlederna, vilket minskar ömhet och trötthet. Glipande ärmar i tröjor och koftor fixas snabbt till med ett par neutrala korta handledsvärmare. På kontoret, i verkstaden eller på språng mellan jobb. Många reumatiker använder handledsvärmare, vilket gör att de klara av fler uppgifter i vardagen, men handledsvärmare är något som alla borde testa.

Handledsvärmare är så mycket mer än en förlängning på din tröjas ärm. Lätta att ha med, snygga att komplettera med, välgörande för din kropp. 

Välj handledsvärmare i ull eller merinoull. Naturligt, snyggt och fräscht.