Icebreaker Mössa Pocket Hat Sage/Loden

Grön mössa i merinoull som är lätt att alltid ha med.

Pocket Hat är en tunn vändbar mössa i merinoull som är liten nog att alltid få följa med i fickan Sage/Loden är vändbar mellan ljusgrön och mossgrön.

  • Tunn kvalité, passar till det mesta.
  • UPF 50+ i solskyddsfaktor.
  • Flata sömmar för att minimera skav.

Merinoull är naturligt antibakteriellt och tar inte upp svettlukt som syntetmaterial kan göra. Mössan är stickad av finaste merinoullen och kliar inte.

Avdelning: Unisex Mössa

Passform: En storlek, normal passform, stretchig.

Användningsområde: Träningsmössa, friluftsliv. Lätt att ha med i fickan, passar de flesta aktiviteter.

Material:  100% merinoull, stickad i 200 g/m2 jersey

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.