Aclima Långkalsong WarmWool Longs Jr Navy Blazer

Blå förstärkta barnlångkalsonger i merinoull

WarmWool Longs Jr är ett par riktigt varma och tjocka långkalsonger eller leggings i juniormodell. Sitter bra och värmer bra. WarmWool är Aclimas populäraste material. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Navy Blazer är dovt blå med knän förstärkta med dubbelt tyg.

  • Juniormodell
  • 100% merinoull
  • Förstärkta knän

Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även den klifria merinoullen när det är fuktigt. För filuftsungar som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har man sörjt för god värmebalans.

Avdelning: Barn Långkalsong

Passform: Normala barnstorlekar

Användningsområde: Friluftsliv, utebus och vildmarksliv.

Material:  100% merinoull Materialvikt: 200 g/m2.

Skötselråd: Plagget har genomgått Total Easy Care (TEC) - behandling som minskar kli- och krympning. Vi rekommenderar 40 graders maskintvätt med ulltvättmedel

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Tillverkad av återvunna spillbitar från egna fabriken.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp valfri topp + nedandel och få rabatt på båda!

(Dras i kassan)

530 kr

159 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.