Ivanhoe Tröja JR Twist -Orange

Orange barnjacka i robust tovad ull.

Ivanhoe JR Twist är en tröja för barn som lika gärna kan användas som jacka när det passar. Orange är riktigt orange med reflexband längst ner i ryggslutet.

  • Hög krage, som är lätt att stänga till.
  • Mjuk fleece på insidan av kragen
  • Full dragkedja, med kontrastsömmar.

Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att det vävda ulltyget har tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och snygg på samma gång.

Normal till tight passform.

Användningsområde: Kan användas både som jacka eller förstärkningsplagg. Det gör inte så mycket om ullen skulle bli fuktig, den värmer barnen ändå!

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m30

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.

Miljö: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad, producerad i Europa och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation och ull-fakta.

695 kr

556 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.