Vossatassar Barntröja Monsterull Pink

Tuff aprikos tröja i merinoull/bomull med monster.

Vossatassar Monsterull är perfekt för bus och lek, varje dag. Tröjan är stickad med interlock, och tyget har lika fin insida som utsida, med bomull närmast kroppen och merinoull ytterst. Det gör att den inte kliar och snabbt blir favorittröjan till förskolan! Pink är inte alls rosa, utan aprikos med orange monster, både fram och bak. Skall det vara monster skall det vara MÅNGA monster!

  • Kli-fri merino/bomull på insidan.
  • Platta skavfria sömmar i grönt
  • Interlockstickade= hållbar passform

Bomullen närmast kroppen garanterar att tröjan inte kliar. Samtidigt får man merinoullens fina egenskaper. Merinoull värmer fast det är blött, reglerar kroppstemperaturen som få andra material och är naturligt antibakteriellt.

Normal monsterpassform.

Användningsområde: Tröjan är lätt att kombinera som både underställströja och vanlig tröja, vilket gör den bra på förskolan, där man skiftar mycket mellan ute och inne, paus och aktivitet. Perfekt plagg för små människors vardagsäventyr helt enkelt.

Material: ca 200 g/m2 interlock, 45% merinoull, 45% bomull, 10% nylon.

Skötselråd: Plagget går alldeles utmärkt att bara vädras då och då, så spar man på tvätten, men annars är det inga problem med maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Vossatassar använder merinoull från Nya Zeeland och Sydafrika, och den ullen är helt mulesling-fri. Plaggen är helt fria från ftalater och fluorkarboner. 1% av Vossatassars omsättning skänks till SOS Barnbyar.

299 kr

239 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.