Icebreaker Tubhalsduk Flexi Chute Cherry

Lätt och smidig cerise tub i merinoull.

Icebreaker Flexi Chute är en lite tunnare Tub-halsduk stickad i 100% Merino. Tuben skyddar effektivt mot kalldrag i nacken och är tunn och smidig. Cherry är cerise i en mörkare fin nyans.

  • Tunn och lätt, enlagers tyg.
  • 100% merino
  • Kliar inte!

Merinoull är naturligt antibakteriellt och tar inte upp svettlukt som syntetmaterial kan göra. Buffen är stickad av finaste merinoullen och kliar inte

Avdelning: 

Tubhalsduk Unisex

Passform: Regular. Höjd 50 cm, bredd 24 cm.

Användningsområde: Bra att alltid ha med i packningen.

Material:  200gm2 Merino Jersey, 100% Merinoull. Micron 18,9

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida. Tillverkad i Kina.


299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.