Icebreaker Keps Unisex Icebreaker Patch Hat Black

Svart keps i merinoull

Icebreaker Keps Unisex Icebreaker Patch Hat Black är en baseball-keps eller cap i klassisk amerikansk stil. Tillverkad av ventilerande och luktresistent merinoull.  Black är enkelt svart och har en lyxig känsla.

  • Klassisk baseball keps
  • Lyxig känsla
  • Tillverkad i merinoull

Merinoull är superlätt, mjuk, kliar inte, klibbar inte fast på huden, värmer i kylan och svalkar i värmen, och har en otrolig förmåga att stå emot dålig lukt. Det beror på att den tillverkats i bergen och inte i ett petrokemiskt laboratorium. Den är naturligt förnybar, återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar.

Avdelning: Unisex Keps

Passform: One Size = 80 g

Användningsområde: På golfbanan, på båten, på turen eller rent av på stan.

Material:  70 % Merinoull, 30 % Polyester

Skötselråd: Handtvätt 30 grader, för kepsens forms skull. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

359 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.