Cai CA Classic tunn ull 2-pack Antracit

Grå tunn ullsocka i 2-pack

CAI CA Classic tunn ull 2-pack Antracit är en klassisk ullstrumpa som är lätt att matcha till både vardagsplagg och lite finare utstyrslar. Antracit är mörkgrå med två diskreta ljusgrå mönster. Ett på varje par, eller mixa om man vill :-)

Snygga till både vardags och för de mer speciella kostymtillfällena när det passar att blotta lite kreativitet under allt grått. Att man sen sitter och njuter i ett par sköna, odör-fria merinoullsockar är det ingen som vet om, och är en ren bonus!

Normal passform 2-par-pack.

Material: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elestan

Skötselråd: Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Ullens antibakteriella egenskaper gör att man slipper odör och tom. kanske vill använda strumporna flera dagar på raken! Perfekt på resan.

Miljö: Tillverkade i Sverige! Cai's ullgarn kommer från Sydafrika och Sydamerika där ingen mulesing förekommer. Ullgarnet Cai stickar i har även OEKO-TEX®-certifiering. Cai använder sig av bland annat kamgarnsull. Det är ett ullgarn där man kammat in polyamidfiber. Allt för att öka slitstyrkan på garnet.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre valfria paket strumpor och få rabatt

(Dras i kassan)


229 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.