Smartwool Strumpor PhD Run Light Elite Micro White

Vit ankelhög damsocka för träning.

Smartwool PhD Run Light Elite Micro är en låg ankelsocka för träning. Mycket lätt stoppad på rätta ställena för löpning och träning. Mycket fin stickning som gör strumpan funktionell utan att bli klumpig. White är vit med svart logo på tån. Strumpan är stickad med tekniker som optimerar den för löpning. Elastisk över foten. Inga sömmar som kan skava vid tårna. Ventilerande meshpartier. Mycket slitstark.

Merinoull i löparskorna eller på träningen hjälper din fot att anpassa sig till klimatet. Dessutom stinker strumporna mindre :-)

Tight fit, damanpassade. 1,5 tum höga, vilket räknas som ankelhöga. S=34-37, M=38-41, L=42-45

Användningsområde: Träning, löpning.

Material: 51% Merino, 46% Nylon, 3% Elastane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre valfria par strumpor och få rabatt
(Dras i kassan)

152 kr

76 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.