Smartwool Strumpor PhD Run UL Micro Black/Black

Svart teknisk ankelhög herrstrumpa i merinoull för löpning.

Smartwool PhD Run UL Micro är en låg ankelsocka för träning. Mycket lätt stoppad på rätta ställena för löpning och träning. Mycket fin stickning som gör strumpan funktionell utan att bli klumpig. Black/Black är svart med röd logo på tån. Strumpan är stickad med tekniker som optimerar den för löpning. Dessa skapar strumpans mönster, och man ser tydligt de olika zonerna. Elastisk över foten. Inga sömmar som kan skava vid tårna. Ventilerande meshpartier. Hälflärp skyddar hälen.

  • Optimerad för löpning
  • Slitstark
  • Sitter som gjuten

Merinoull i löparskorna eller på träningen hjälper din fot att anpassa sig till klimatet. Dessutom stinker strumporna mindre :-)

Tight fit, 1,5 tum höga, vilket räknas som ankelhöga. M=38-41, L=42-45

Användningsområde: Löpning och träning

Material:  48% Merino ull, 48% Nylon, 4% Elastane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre valfria par strumpor och få rabatt
(Dras i kassan)

160 kr

80 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.