Smartwool Strumpor Run Light Elite LC White

Vit teknisk damstrumpa för träning.

Smartwool Run Light Elite LC är en låg strumpa för träning. Mycket lätt stoppad på rätta ställena för löpning och träning. Mycket fin stickning som gör strumpan funktionell utan att bli klumpig. Låg skärning, precis lagom stöd och värme. White är vit med rosa detaljer. Strumpan är stickad med tekniker som optimerar den för löpning. Elastisk över foten. Inga sömmar som kan skava vid tårna. Ventilerande meshpartier. Mycket slitstark.

Merinoull i löparskorna eller på träningen hjälper din fot att anpassa sig till klimatet. Dessutom stinker strumporna mindre :-)

Tight fit, damanpassade. 2,25 tum höga, vilket räknas som lågt skurna. S=34-37, M=38-41, L=42-45

Användningsområde: Träning, löpning.

Material: 52% Merino, 45% Nylon, 3% Elastane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre valfria par strumpor och få rabatt

(Dras i kassan)


200 kr

160 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.