Hestra Swisswool Merino Loft Vantar Ivory

Varm och skön vit handske med neoprenkrage

Swisswool Merino Loft är en handske isolerad med Swisswool, som är ett naturligt fiber med många fina funktionsfinesser. Handsken är lätt, välisolerad, välventilerad och ger klimatskydd. För ytterligare värme har handsken även ett mjukt foder i merinoull och polyester. Ovansida i vind-, vattenavvisande och ventilerande polyesterväv. Handsidan är klädd med impregnerat getskinn. Ivory Är vit med krage i neopren, som håller snö och kyla borta.

  • Neoprenkrage
  • Isolerad med ull
  • Skinnskodd insida

Den schweiziska ullen i fodret är mycket isolerande och merinoullen innerst i fodret reglerar temperaturen. Ull har förmågan att värma även om den blivit fuktig.

Avdelning: Unisex Vantar

Passform: Normala handstorlekar. Tummvante.

Användningsområde: Kyliga dagar.

Material:  Skal: Impregnerat getskinn. Ovansida i vind- och vattentålig polyesterväv. Isolering i ull. Innerhandske i 70/ merinoull och 30% polyester.

Skötselråd: Skinnet kan impregneras med Hestra Leather Balm.

1) Torka handskarna i rumstemperatur, undvik öppen eld, element, tumlare och torkskåp.
2) Handskar torkar bäst i upprätt läge. På vissa modeller finns en karbinhake som förutom att hålla ordning på handskarna också är bra när du torkar dem.
3) Vänd inte fodrade handskar ut och in. Foder, isolering och membran kan vara svåra att få på plats igen.
4) Handskar med löstagbart foder torkar snabbare när fodret tas ur och de lösa fodren är också lätta att tvätta. Smuts täpper igen porer och fibrer vilket minskar ventilationen. Ullfoder måste dock handtvättas och plantorkas.
5) Vi rekommenderar inte att du tvättar handskar med läder ofta. Om du gör det, så ta på dig handskarna och tvätta med tvål och ljummet vatten. Krama försiktigt ur vattnet, vrid inte. Modeller utan flera lager och utan läder kan maskintvättas i 40°C eller mindre

Miljöinformation: Familjeföretaget Martin Magnusson & Co grundades 1936 och drivs i dag av tredje generationen Magnusson. Design och utveckling sker på huvudkontoret i småländska Hestra. Handskarna tillverkas i Hestras egna fabriker. ZQ™? Merinoull Mulesing-free merinoull från Nya Zeeland.

Detta plagg sys i

716 kr

358 kr  • Finns i lager
  • Betala med Payson eller Swish
  • Vi skickar spårbart med PostNord
  • Fast frakt 49 kr
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Ingen faktura- eller expeditionsavgift