Fjällräven Väska Norrvåge Pocket Grey

Stilren grå liten handväska i återvunnen ull

Norrvåge Pocket är en liten smart handväska eller extra väska som rymmer det viktigaste. Mobiltelefon, nycklar, pass eller plånbok. Perfekt på resan, men även i skogen då den rymmer en liten kikare om man vill! Bäres på tvärs, som axelväska eller över bröstet och runt halsen, som man vill. Nedvikt lock med tryckknapp och en säkerhetsficka med dragkedja. Förstärkningar i Fjällrävens klassiska material G-1000. Grey är naturgrå. Supersnyggt och enkelt! Läderremmar i naturbrunt.

  • Enkel och praktisk på te.x. resan.
  • Snygg, passar faktiskt både vardag och fest.
  • Återvunnen ull.

Tillverkad av återvunnen ull som tagits tillvara av spill från textilindustrin. Klimatsmart och snyggt! Ett grönare val helt enkelt.

Avdelning: Unisex Väska

Passform: 3 liter, Bredd 21 cm, Höjd 25 cm. 225 g

Användningsområde: Resa, vardag, fest eller skogen. Riktigt mångsidig alltså!

Material:  80% ull, 20% polyamid g/m2 80% ull, 20% polyamid

Skötselråd: Fläcktvättas försiktigt med såpa om det behövs.

Miljöinformation: Ullen kommer från farmar som följer de strängaste kriterierna vad gäller djuromsorg, markhantering och kemikalieanvändning. 100% spårbar, etiskt producerad ull. Mulesing-fri ull som är spårbar till gårdsnivå. Certifierad enligt ZQ-standarden inklusive djurskydd, miljöskydd (program för kemisk användning, markanvändning osv.), social hållbarhet, ekonomisk hållbarhet och fiberkvalitet. Granskade vart tredje år via en tredje part.

1 100 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.